13 de març del 2011

L'alcalde de Vic visita el jardí / El alcalde de Vic visita el jardín


El president de la Fundació Universitària Balmes i alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, ha visitat avui el Jardí Miquel Martí i Pol de la Universitat de Vic, amb l’objectiu de conèixer-lo de prop. Acompanyat de Salvador Simó, que n’és l’ànima, i d’alguns dels alumnes i treballadors del projecte, Vila d’Abadal i els regidors Antoni Serrat i Josep Rafús han pogut conèixer de primera mà com s’ha gestat el projecte i quines són les seves característiques tècniques.
Feta la visita, Josep M. Vila d’Abadal ha declarat que aquest és un projecte a seguir per la ciutat, “perquè fa treballar en conjunt els diferents agents socials en un mateix projecte i dóna una oportunitat a persones que la necessiten. Aquest jardí és el model del que ha de ser Vic”. (Text de Mercé Rocafiguera)


El presidente de la Fundación Universitaria Balmes y alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal, ha visitado hoy el Jardín Miquel Martí i Pol de la Universidad de Vic, con el objetivo de conocer de cerca. Acompañado de Salvador Simó, que es el alma, y de algunos de los alumnos y trabajadores del proyecto, Vila d'Abadal y los concejales Antonio Serrat y Josep Rafús han podido conocer de primera mano cómo se ha gestado el proyecto y qué son sus características técnicas.Hecha la visita, Josep M. Vila d'Abadal ha declarado que este es un proyecto a seguir por la ciudad, "porque hace trabajar en conjunto los diferentes agentes sociales en un mismo proyecto y da una oportunidad a personas que la necesitan. Este jardín es el modelo de lo que debe ser Vic".

1 comentari:

Anònim ha dit...

SALUDOS PARA TOD@S LOS JARDINER@S QUE HAN HECHO POSIBLE ESTE SOPLO DE ESPERANZA EN ESTE COMIENZO DE SIGLO TAN REVUELTO