3 de març del 2017

Seguim treballant...

El bon temps arriba i amb ell una explosió de colors.
Comencen a florir la Forsitia amb flors grogues i la Fotinia amb fulles vermelles. La Chaenomeles de color rosa i els narcisos de color groc continuen amb els seus colors brillants.
Avui comencem a plantar Pensaments i Primaveres que duraran fins a l'estiu i replantem Lavanda, que ja fa 15 anys que es van plantar.

El buen tiempo llega y con él una explosión de colores. Empiezan a florecer la Fotinia con flores amarillas i la Fortisa con hojas rojas. El color rosa de las Chaenomeles i el amarillo de los narcisos continúan con sus colores brillantes.
Hoy empezamos a plantar Pensamientos i Primaveras que durarán hasta el verano y replantamos Lavanda, que ya hace 15 años que se plantó.


Le beau temps arrive avec une explosion de couleurs.
La Fontinia avec les fleurs jaunes et la Fortissia avec les feuilles rouges commencent à fleurir. Les couleurs des Chaenomeles de couleur rose et les jonquilles de couleur jaune continuent à briller. Aujourd'hui nous commençons à planter les Pensées et les Primevères qui vont durer jusqu'à la fin de l'été et nous replantons de la Lavande, car cela fait 15 ans que les anciennes ont été plantées.